uFeel.me
Вой 2
Автор: The Last Wish,  8 декември 2010 г. в 23:06 ч.
прочити: 313

Вие със нощта скитаща се вълчица,

подпират я с гласът си и крилете на вятъра.

Зее рана - озъбена като стръвница -

кръвта изтича

и живота вече нищо не значи.

 

Плаче над долината самотна звездица,

с шепи от пепел повей сълзите покрива.

И таз мечта се оказа мръсница -

а звездата в нощта

продължава да плаче.

 

Вена разплетена като тънка връвчица,

късчета мигове - бездиханни и разпилени.

Колко е скъпа всяка капка кръвчица,

но умиращия вече очите склопява -

натежели и безмълвно смирени.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me