uFeel.me
Волево
Автор: yols,  5 май 2010 г. в 15:38 ч.
прочити: 293
Неволен поглед. Стоп! До там съм,
когато вече погледът не стига.
Неволно нищото запращам
по сянката ти. Отминаваща стихия.

Неволен допир. Спри! До тук съм,
когато разтегът ми е оскъден.
Неволно скръцвам зъби. Дъжд съм
по тялото ти. Нечий ничий въглен.

Неволна случка. Свърши! Аз съм,
ала достатъчно самодостатъчна.
Неволно раздробена – лист хартия скъсан.
По-волна ще летя. И облачна.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me