uFeel.me
Въпрос на търпение
Автор: Robbert,  21 февруари 2013 г. в 20:38 ч.
прочити: 284


Тревата изгоря 
от палещо очакване
и семената и 
не са храна за птиците.
Мечтите отлетяха с рибите
в едно море,
което така и не прегърнахме...
Самотна остана 
топлината във сърцата ни
за да помним,
че още сме обичани...




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me