uFeel.me
Вали светлина
Автор: Laska,  3 март 2009 г. в 12:48 ч.
прочити: 647


Мрак сред дърветата пада,
ехо птичите песни отнася,
шепот в тревата заспива...
Вятър
с водата заиграва...
сдипля малка вълна,
тя нараства,
на пръсти се повдига,
снага извива
и в премала,
главица върху брега полага...
Езерото притихва...
С длан ветрецът го гали,
то потръпва...
върху му лунни мушици
с пируети се пръсват,
проблясват мамещо
и притихват...
Гората спи...
Бавно над езерото
светлина от луната
вали...



Георги Златев Черкин - \"Севдана\"

http://www.youtube.com/watch?v=QMKlbEOTD24&feature=player_embedded



    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me