uFeel.me
В пощенската ми кутия
Автор: balada,  23 юни 2011 г. в 20:50 ч.
прочити: 150
в пощенската ми кутия
има малка къща
в пощенската й кутия
малка къща се намира
с пощенска кутия в която
има къща малка
с пощенска кутия в нея
с малка къща вътре
и кутия пощенска
с миниатюрна къща
с миниатюрна пощенска
кутия
в която къщата на майстор
се намира
който се опитва да
направи пощенска кутия
за дома си
от седемнайсет молекули

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me