uFeel.me
В началото на всяка пролет
Автор: dark_love,  27 ноември 2006 г. в 00:00 ч.
прочити: 394
Сърцата се пробуждат
в началото на всяка нежна пролет,
пробуждат се от мътни сънища и недокоснати мечти
и заживяват те с мисълта за полета
през лятото, обляно в божествени лъчи.

Но лятото пристига прашно и горещо,
потъпкало копнежа в уморените сърца,
раздрало всяка рана да гори до вечност
в най-изгарящия залез на деня.

Тъй лятото пристига с дива злоба...
за да потъне в есента.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me