uFeel.me
В бяло...
Автор: pavli,  17 октомври 2009 г. в 17:48 ч.
прочити: 2300
В снежно бяло цъфти зимата...
Отвързва празнична бяла магия...
Жадно пием светлината на бялото...
Погледите се изгубват в белотата на снега...
Стъпките ни разпукват вълшебната бяла тишина...
Слънчеви отблясъци разлагат бялото на всички цветни нюанси...
Белите ни отпечатъци се намират – хванати за ръце...
Звучи... музика... в бяло...

                                          © Павлина Петрова

                                             \"Изплетени пътеки\" - 2008

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me