uFeel.me
Усещане
Автор: deniz,  27 декември 2008 г. в 10:56 ч.
прочити: 305
Спокойната сребърна нишка
    съзнание,
        се скъса...

Сега съм потопена
    във водовъртежа
        на очите ти...

Жестоко е!
    Бурята в мен е Адска!
       
Разкъсва сърцето,
    Душата я няма!
        Цялата съм разпиляна...

Събери ме!
    успокои бурята,
        съший парченцата до края...

И ако ме съживиш
    ще съм твоя
           докато решиш...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me