uFeel.me
The winner takes it all
Автор: Gentiana,  17 юни 2010 г. в 02:48 ч.
прочити: 387
Търкалят се очуканите зарове
от костите на дърта дяволица,
а точките им взети от калинките,
изтъркани бледнеят. Хоп! Шестица.

По две. Недей така, не ми хитрувай!
И от ръкава козове не дръпвай,
че твърде е голям залогът.Чувай!
Ако загубя, считай, че съм мъртва.

Нечестно е и загрубя играта.
През зъби псува някаква отрепка,
Извличат го и пада там в тревата.
Ти впил си поглед в дългата ми цепка.

Коприната се хлъзва по бедрото .
Уж обещава, всъщност е примамка.
Усмихвам се с ирония, защото
удавник се лови за тънка сламка.

Ти мислиш, че са вързани във кърпа
и тази нощ, и нежното ми тяло,
че ще ме купиш, без да ти се дърпам...
Вода май търсиш в къща опустяла.

Последното раздаване ми дава
това, което ще те свърши, скъпи.
В очите ми топи се адска лава
и дявол старите си гащи кърпи.

Вандалия. Вакхания. Валхала...
Не ми се вайкай.Търсиш си го. Баста!
Sic transit gloria-(та) mundi ...Hvala!
Да си играеш с мене е опасно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me