uFeel.me
Страстта на пожарите кървави
Автор: The Last Wish,  3 януари 2011 г. в 21:57 ч.
прочити: 328
От залез кълват кошмари -
жар на късчета стръвни и кървави.
Раздрани небесата горят -
със мрака гробари
покриват звездите под могили грозни и гърбави.

Към пастта на гилотина летят -
обещали главите си ято от жерави.
Змии със отровни езици жадно пламтят -
а Бездна крилете им като леден вой ще погълне
на ослепели звезди - сред които никога сън не ще да покълне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me