uFeel.me
Страст на Пълнолуние
Автор: karlos,  28 август 2010 г. в 00:22 ч.
прочити: 265
Зовът ме божества и демони да разкъсваме плътта взаимно.
Да смесим кожите си.
Да съединим езиците си в кръстове.
Да смъкнем еретично кожите до кръв.
Върху проклятието да увиеме телата си в пера и пепел.
 Зове ме повикът на совата.
Зовът ме пеперудени отблясъци сред царевици изкривени.
Да бъде блясък, да бъде сивота.
 С целувки да залея сенките сред тъмни ветрове, отнесли светлото. Окървавено жито, окървавени длани и лица.
Да смесим кожите си с дракони.
Да окаляме телата си с калта на урочасаните извори.
Със самодивите да построиме къщи само с покриви.
Да запаля сеното на отровата.
Да се вкаменят семената на злото.
На прах да станат.
На смърт да станат.
Зовът ме божества и демони да опитаме плътта взаимно.
Да смесим кожата си.
Да прехапем езиците си.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me