uFeel.me
Снежинки
Автор: sel_an,  26 декември 2008 г. в 12:32 ч.
прочити: 508

Цяла нощ снежинките танцуваха

като балерини във спектакъл

цяла нощ на воля те лудуваха

гонени от палавия вятър.

 

Белите им роклички блестяха,

невиждано красива бе нощта

и звездите тъй щастливи бяха

загледани във танца на снега.

 

Сутринта снежинките заспаха

уморили се от нощната игра,

а децата лудо закрещяха

гонейки се весело в снега.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me