uFeel.me
Смъртоносни картели
Автор: worm,  1 юни 2010 г. в 18:34 ч.
прочити: 204
Безгранична мисъл
родена в пространството
на бели чертози
Опънати жици -
символична мрежа
в поле от рози
Маркирани птици
в синева от пламъци
раждат свои предлози
Изродена депресия
окъпана в омраза...
думи във прози
Опушени кутии
и пожълтели страници
от счупени книги
Прекършени клони
в поле от въздух
... и чучулиги

Безжалостният мрак
изгаря в пространството
гласове от птици занемели
Хаотични фигури
изграждащи в празното
... смъртоносни картели
И последна капка
от черно вино
в коси побелели

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me