uFeel.me
Слънцето се влюби в луната
Автор: D.Pachev,  11 май 2011 г. в 07:37 ч.
прочити: 943

Отчаяно изгря луната,
в самотна звездна пелена.
Намерила отдушник в тишината,
до ъгъла на свойта самота.

Дъждовно се усмихнаха павета,
в сълзите... на небето сиво.
Отвориха очите си лалета
и всичко уж е весело,красиво.

А слънцето въздъхна и стопи,
слана от мигове измамни.
Зад малък облак закрепи,
надеждите с копнежи тайни.


 

 
  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me