uFeel.me
Синьо…
Автор: pavli,  7 декември 2009 г. в 12:40 ч.
прочити: 3202
Разлистих си душата…
в далечна синева…
Поисках с нея да се слея…
И синьото в просторите
чрез мен да затрепти…
За да усетиш порива…
Душата ми към теб лети.
А вятърът разбърка мислите…
(за малко ме смути…)
Но си останах… истинска…
Небесно синьо се разля в сълзи.

                              © Павлина Петрова

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me