uFeel.me
"Сърца в пламъци\" (The Last Wish&Womanly)
Автор: womanly,  8 юни 2010 г. в 16:38 ч.
прочити: 308
(The Last Wish&Womanly)

Вечна е борбата между мрака и светлината,
по различно време, обладават душата...
В битка яростна всекидневно се впускат,
огнени пламъци, като Дракони изпускат...

Сърца във пламъци и с ревове обвиват -
лъчи отстъпват пред ръката на смъртта,
която е избягала от мрака,
за да превърне в зима пролетта...

Черни облаци злокобно надвисват,
в тежки окови заключват сърцата...
Отровен екстракт като капки дъжд разплискват,
отнемайки им живота и светлината...

Дракон окован е за порталите към злото,
тежките вериги разкъсват неговата плът,
наказан да е далеч от светлината на езерото,
превърнато в блато, тиня и черна скръб...


Обвит в черната мантия на мрака,
от болка свива се неговото сърце...
Отритнат от света, скрива се в гъсталака,
с протегнати към бездната ръце...

Свити на дрипи са вече крилете,
очите бавно гаснат в нощта...

Безпомощно потръпват нозете,
прободени от смъртоносна стрела...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me