uFeel.me
Сън
Автор: CARICATA_na_nata,  1 май 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 419
Уморен си отиде деня.
уморена и аз ще заспя
под тежки завивки от тайни тревоги.
Сънят(най-честата смърт)
моят втори живот
по своите странни пътеки ме води.
Сънувам.....
Чайки се къпят в червена вълна.
Сини кораби гонят простора.
Дрипава циганка,на плажа сама,
взела ръката ми в свойта ръка
предсказва ми дните и любовта.
Аз виках-не искам да слушам
плачех
проклинах,
гърчех се в пясъка,като змия,
от уплаха не можех да дишам...
....ах,как не исках да бъда сама!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me