uFeel.me
Сама сред тях
Автор: radostchet0,  15 декември 2010 г. в 20:21 ч.
прочити: 225
Нощ... аз пак сама във тъмнината!
Мрак... пусто е навън, вали!
Зловеща тази нощ ще е Луната...
Чудовищно небето чувам как гърми!

Мрачни сенки ме преследват бавно...
тихо, тихо - стъпките ехтят зад мен,
тръпки ме побиват ала няма явно,
да избягам - чувам страшен писък на дете...
                                       /\"Страх ме е\"/

И отново
бягам... бягам... бягам!!!
Втурвам се сред клоните в калта
губя се... и виждам всякакви лица.
доволно смеещи се и прикриващи гнева...

Това е кръговрата на света -
всички гледат те и ти завиждат лицемерно,
а опитваш да се справиш ти с реалността,
но вместо това оплиташ си живота гневно...


15.12.2010г.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me