uFeel.me
Събрани въздишки
Автор: bizcocho,  31 май 2009 г. в 00:05 ч.
прочити: 486
По стъклата покапаха сънища,
нощта с възпалени клепачи осъмна,
в зачервените мисли, залутана,
без думи, със въпроси отвърна...
 
По звездите чертаеха пътища
неясни на вид силуети,
в уморени очи се препъваха,
разпознали в тях мъртви поети...
 
Ветровете и те прецъфтяха,
закарфичени в лист орхидея,
стрък утро - скитник разплакан,
въздишките събра, да изпее.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me