uFeel.me
SOS
Автор: leonardo,  14 февруари 2009 г. в 17:00 ч.
прочити: 265

Хей, Дяволе, къде си,
виждаш ли душата ми?
Тя сега е ничия,
но не казвам: "На вземи".

Тя е стъпкана и мръсна -
взеха живото от нея.
Аз все чакам да възкръсна,
да се радвам и да пея.

Сега си малко закъснял -
друг душата ми ограби.
Бил съм влюбен, оглупял,
ала любовта ми ме измами.

Спасете моята душа,
хвърлете даже спукан пояс,
а аз ще ви благодаря,
ще ви прегърна с радост.

21.01.2009.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me