uFeel.me
Шанс
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 927
Шанс!
От съдбата-
като докосване,
като забрава,
че това е мечтата,
която очакваме,
докато угасваме.....
Достигната, тя вече не е същата
Достигнали-затваряме я в къщата
на свойто недоверие,
на странно суеверие,
което хлопва вратата
пред мечтата
пратена от съдбата.
И отново сами,
изпаднали в транс:
Къде е мечтата?...
Пропусната!...
Шанс!...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me