uFeel.me
Щастие...къде си?
Автор: datska,  24 февруари 2009 г. в 21:41 ч.
прочити: 604
Щастие,
къде си, изгуби се от света.
Нима отново днешната умора
прекърши твоите криле в нощта.
Щастие,
къде си, излез от битието
на самотната душа.
Свободно полети в небето,
прегърни цветната дъга.
Щастие,
къде си, виж простора
през моите кафеви очи.
С мечти нарисувай декора,
стопли го със златни лъчи.
Щастие,
къде си, остави тъжната роля
усмивки в душата на хора сложи.
Бъди им вечната упора,
в студените и тежки дни.
Щастие,
къде си, ела вземи любов от моето сърце.
И дай на всички огън
да стоплят премръзналите си ръце.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me