uFeel.me
С вкус на кръв...
Автор: poison_lylac,  26 ноември 2008 г. в 17:53 ч.
прочити: 357

Ягодови устни блестят,

а косите огнени горят,

горят, горят, горят

и тихо те изгарят.

И цяла вечност изгаря в твоите коси,

запалени от сълзите ти...

Вечност с вкус на кръв...

***

Бледо лице, прозрачно,

гледа през перде разкъсано,

стените, една по една,

одрани с нокти,

по ръцете рани,

от борба,мъка и болка...

***

Заглъхващите мисли,

стремително падат в безсъзнание,

а това всичко сън ли е?

Да усещаш, че падаш,

а всъщност да висиш

и да ти лъха вятър...

... с вкус на кръв...

***

Как може всичко да е толкова ужасно!

Как може очите навсякъде

да виждат локви от кръв,

огледала на човешката мизерия?

И човекът озовал се в тази вечност,

не се насища на сурово месо,

с вкус на кръв.

И ето, цикълът започва отново,

вечност в тишина,

или тишина във вечността,

има ли значение,

ако човешкият живот е

с вкус на кръв?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me