uFeel.me
С перо от гарван утре ще ти пиша (но няма пък да го изпратя)
Автор: Gentiana,  26 февруари 2011 г. в 12:35 ч.
прочити: 476
Изтрила съм се в теб
и нищо, че ме виждаш -
далече съм,
а, всъщност, няма ме.
Вратата към
прокълнат дом зазиждаш
да не прихванеш
лош късмет
и знам - измама е,
че болката лекува
някак Времето,
(тя просто сменя кожа,
както змиите).
Присвиваш устни,
сложил крак във стремето
и в див галоп
се сливаш с харамиите,
преследващи мечтите си
до дупка.
Забравяш ме.
Забравям те
(а в себе си те нося)
и слагам нова
пачуърска кръпка
на блейзъра си
(там, където е сърцето).

Без въпроси.

Изтрила съм се в теб.
Изхвърлих гумата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me