uFeel.me
С а м о
Автор: gerrda,  11 юли 2011 г. в 19:40 ч.
прочити: 378



в теб се вгледах последно

и заплаках насън

че единствена гледка

ще ми бъдеш по път

дето няма да стигна

скоро и без сърце

дето няма да значи

дали имам ръце

щом не са се простили

просто някъде там

с тишината на здрача

без да питам къде

без да знам че те няма

без да знам че си ти

само скършена вяра

в полутон ще мълчи

искам само да помним

този къс тишина

че сме само надежда

и сме спомен едва




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me