uFeel.me
Ренесанс
Автор: worm,  30 януари 2010 г. в 22:48 ч.
прочити: 183
Възраждане
породено от депресивно настроение.
Взрив
от емоции - физическо единение.
Разпадък
под напора на дяволско олицетворение...

Разруха
под черната ръка на огнения трон.
Орди,
 погубващи животинския закон...
Идея -
олицетворение на безсмъртен стон.

Пагобност,
прииждаща под рояк от стрели.
Болка
сътворена от пронизващи игли.
Желание
закривано от огнени игли

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me