uFeel.me
Разтвори ръце
Автор: Gentiana,  7 февруари 2009 г. в 00:21 ч.
прочити: 294

Целуни челото ми
с горчивите устни на Юда,
струйка кръв от драскотина
плахо ще пропълзи,
за миг си представих
какво могла бих да бъда
в нечие измерение, 
където блуждаеш и ти.
Нямам въпроси,
(уж бързо схващам,
а толкова време 
не разбирам защо...)
нежността ми изтича 
от пробитата чаша
на ръцете ти хладни...
Но и вече е все едно.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me