uFeel.me
Рано, рано, в здрача призори...
Автор: Gentiana,  28 март 2011 г. в 03:46 ч.
прочити: 443
Восъчница...
в тази нощ
не спя.
Тихо ще мъждукам
над съня ти.
Ти си спи,
че кратка е нощта
и неверни
сплитат пръсти пъти
уж в молитва,
всъщност за беда.
Кой ли е замръкнал
в мрачината?!
Кой ли скита,
дави се в прахта?!
Кръстопъти,
кръстопъти,
непознати.

Восъчница...
в тази нощ
не спи.
С капки восък
парва тишината
и застиват
мънички звезди
в капките росица
по тревата.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me