uFeel.me
Протуберанси дива нежност
Автор: Gentiana,  2 септември 2010 г. в 15:52 ч.
прочити: 428
Аз съм млечната кожа 
на небето
по която звездите
като бенки цъфтят
ухая на далечни планети
в които безкрайността е
с цитрусово-алдехиден
аромат
нощем помръквам
и потъмнявам
но само до първата луна
искаш ли да докоснеш
нежността ми
искаш ли
искаш ли
а?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me