uFeel.me
Прилуняване
Автор: pavli,  16 април 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 2562

Открехвам вратата на изтръпнали спомени.
Небрежно прехвърлям годините...
Не искам отново въздишки отронени.
Не искам и чувствата. (Милите?!)

Към утре поглеждам и знам,
че тяхната мрежа не стига до мен...
Със силен заряд - дързък плам -
казвам \"да\" на новия ден.

Към прилуняване се стремя,
щом звездите ми сочат пътека.
Отваря широко двери светът
и ми предлага за дом небето.

Тогава се чувствам защитена
от интригите на земята.
Към щастие съм устремена,
пък кой каквото иска да смята.

                                     © Павлина Петрова

                                     \"Изплетени пътеки\" - 2008


 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me