uFeel.me
Прекъснато стихотворение
Автор: balada,  14 ноември 2012 г. в 17:36 ч.
прочити: 246
Белязана съм от бъдещето
ръцете ми трперят във времето
докато се протягам за да стигна
другата страна
а тя се отдалечава бавно

искам да изпуша една цигара

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me