uFeel.me
Пожертвано / Курбан /
Автор: bizcocho,  20 май 2009 г. в 13:06 ч.
прочити: 475
Мълчание се стича
по мислите разголени,
отхапва демонично
зърна от грозд отронени,
разлиства стари листи
със кокалести пръсти,
ехидно им се моли,
и дяволски се кръсти
забивайки пирони
във живата им плът,
със сърп чертае рани,
а стичащата кръв,
съсирена в агония
по устните...

А устните...
мълчат!
 
И бавно вехне времето...
Агнецът е мигът.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me