uFeel.me
Por amor
Автор: bizcocho,  22 юни 2009 г. в 00:03 ч.
прочити: 493

Сред падение и грях
мислите не стихват,
разстилат тежка земна прах,
бдения извикват...
Черна нощ с на Каин знак
Авел ли потърси?
с трийсет сребърника пак
звезден миг разтърси...
Как отглеждаш старостта
на рани загнояли?
В кавал ли плачеш песента
от Самодивските поляни?
Любов със много имена,
лица обгърнати в безверие
и стон безпомощен в страха
към идващото друго верую...
И нимби от тютюнев дим...
и повторение...
Por amor?

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me