uFeel.me
По жиците - мълнии, в сърцето ми - тъга
Автор: Gentiana,  14 юни 2011 г. в 07:36 ч.
прочити: 403
Аз идвам от мрака и
търся светлина.
Цял живот търся
и все не я намирам.
Залъгвам нощите си с
изкуствена луна,
а дните са пепелници -
в тях угарките събирам.
Недопушена обич.
Никотинова тъга.
Кашля сърцето ми
след поредната доза.
По жиците - ластовици.
Бяла ни една....
Господи, всичко ли
в този живот е поза?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me