uFeel.me
Петък вечер, две чаши и виолетова светлина
Автор: Gentiana,  15 октомври 2010 г. в 20:23 ч.
прочити: 421
Днес съм виолетов

стремеж към съвършенство,

дългите ми мигли

забулва резедава мъгла,

шоколадово-есенна

танцува тишината ми,

я се усмихни

и подай ми ръка

да изтанцуваме своя

петък вечер на пръсти

и да му ударим по едно двойно

количка с кафе.

После по раменете ни

ще пропълзи лениво залезът,

в шепите ни топли

да се свие като мишле.

Октомври капризно свива устни

и отминава

по алеята с кипариси

към една самотна звезда,

дълго ще си шепнат,

за какво и аз не зная.

Отгледах ти усмивка

и искам да ти я подаря.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me