uFeel.me
Отворените рани кървят в синьо
Автор: Evanescence,  27 януари 2009 г. в 21:38 ч.
прочити: 377

В определена неопределимост,
в заспиваща непроходимост,

в бледа, оправдаваща сънливост -
рани отворени кървящи синьо.
Миризми от душна еуфория,
хоризонт на чужда Землемория,
а с него и неискана история.
Синя рана в мен кърви отворена.
Ту в перлени, ту в мрачни цветове,
в нюанси слепи моите ръце,
опипват да задушат едно сърце,
обагрени в растения от лед.
Избухва в посребрена клетка
кълбо агресия рефлексна.
И с поглед бесен на отрепка,
надвесен над скала отвесна,
в делириум изхвърля ме сънят...

А сини рани в мен кървят...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me