uFeel.me
От обич
Автор: Laska,  2 декември 2010 г. в 19:00 ч.
прочити: 610


Дърво без листа,
без птици,
голо.
Останало съвсем само,
очаква зимата
в ледена прегръдка
да го прикове.
Но в клоните му -
сгушено гнездо,
скътало в крехка черупка
туптящо сърчице.

В пулсациите
дървото се заслушва,
приятна топлина
цяло го облива
и сякаш севернякът
вече не е така сковаващо студен.
Ще може то
на зимата да устои -
има си туптящо сърчице,
топлещо и топлено
от обич.





    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me