uFeel.me
Огнено червени
Автор: Gigitu,  31 май 2012 г. в 00:10 ч.
прочити: 361

Сънувах, че се срещам с дявола
и той неистово ме пожела.
Решихме да станем приятели.
Колко наивна съм била?!

Очите му бяха огнено червени
и в смеха си плачеха кръв.
Не откъсна поглед, вперен в мене -
хищник, жаден за стръв.

Пиехме вино, от дума на дума
сладкодумно ме опияни.
Внезапно ме грабна, жадно ме целуна
и ръцете си във мене впи.

Сама в леглото се събудих
със сетива от съня опиянени.
Измих лицето си и се зачудих -
защо очите ми са огнено червени?!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me