uFeel.me
Огън от слабоумие
Автор: bizcocho,  2 юни 2009 г. в 20:14 ч.
прочити: 448
Нестигнати истини,
грешка повтаряна,
в неоткритите спомени
усмивка окаляна...
От разкривените пръсти
изтича безумие,
след отнето присъствие -
огън от слабоумие...
Фалшиви доспехи
в егоистичното вричане,
адмирации за успехи
на мъртвородено обичане!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me