uFeel.me
Някога, когато беше още сън
Автор: The Last Wish,  13 януари 2011 г. в 12:14 ч.
прочити: 327
Вълни се разбиват в небето
пясъка стене -
пламък долита искрящ,
хоризонта със мрак се покрива -
потъват звездите
скрити от ръката с черния плащ.

Скъпи и без ред от живота
бяха жестоко отнети
последните мисли,
изтекли със горчиви сълзи -
като данък злокобен бяха отнети
и разпънати - макар и да бяха няколко чисти мечти.

Смъртта докосна сърцето -
стисна го с изкривени пръсти,
вкоравени от черната лед -
кръвта към брега студена се плисна,
като болка излята направо към морето
и покрила викащия срещу скалите сънуващ човек.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me