uFeel.me
Нещата се извращават
Автор: balada,  29 юли 2011 г. в 04:58 ч.
прочити: 164
И така - какво са рибите?
Какво е дъното?
Какво са трепкащите петънца?
Какво са птиците... и рибите?
Какви са тези глупости, които ти
така настойчиво рисуваш?
За какво ти е нов почерк?
За какво ти е второ Аз,
(че и от противоположен пол)?

Какво са рибите, които ти
така настойчиво рисуваш?
Какво са птиците проскубани?
Люспестите птици?
Какво се случва,
когато нищо не се случва?
Защо сме толкова зли?
Какво е мътилка?
Какво е мъгла?

За какво й е тесла на феята
на зъбките? Как за какво?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me