uFeel.me
Не стина (рско)
Автор: Gentiana,  17 август 2010 г. в 12:38 ч.
прочити: 362
Очите ти със 
цвят на първи кестени,
целунати от слънцето
по залез
събуждат нещо.
Плахо и естествено
в душата ми
светулки диви палят
жарава, по която
ще танцувам
в ръцете си с
иконата на мрака,
принесъл в жертва
себе си...
Сричкувам
молитва и да
стане чудо чакам...

Очите ти...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me