uFeel.me
Не дишам
Автор: Laska,  4 февруари 2011 г. в 14:17 ч.
прочити: 482


Светлина…
Преливат в нея
искрящи цветове на дъга,
стъклени камбанки
весело звънят,
птичи трели
навсякъде летят.
Не дишам.
Нужда не изпитвам -
всичко, което ме облива
е с животворна свежест .
Светлината,
сред която се намирам,
просто е
любов.
 
 
 
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me