uFeel.me
Началото
Автор: Dolorian,  3 януари 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 465
Представа, породила се незнайно,
създава свят изпълнен със души.
Забравена от времето отлита,
самото време с нея се гради.

Съзнание самотно тя обгражда,
с воал полупрозрачен го завива.
А под воала - нов свят се ражда,
съзнанието бавно се приспива.

Изникват образи, връхлитат чувства,
редуват се безкрайни дни.
Безкрайно бързо сменят се картини,
реалността така се сътвори.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me