uFeel.me
На Моята Светла Страна
Автор: ende,  13 февруари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 629
Мразя те!
Мразя те, защото си красива,
а аз съм грозна.
Мразя те!
Мразя те, защото се смееш,
а аз винаги страдам.
Мразя те!
Мразя те, защото си заобиколена от любов,
а аз съм сама. Сама!
Мразя те!
Толкова много те мразя,
защото си щастлива,
а аз не съм.
Мразя те!
Мразя те, защото живееш истински,
а аз нямам свое място в твоя свят.
Мразя те!
Мразя те, защото съм само една сянка -
твоята тъмна страна.
Мразя те!
Махни се от мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me