uFeel.me
Мечтите на рибите
Автор: Laska,  3 май 2011 г. в 09:03 ч.
прочити: 456

Осветени от лунния поглед,
мечти сребристи
по вълните проблясват,
на пръсти повдигат се -
звездите да стигнат,
но неуспяли,
снишават се тихо
и в дълбините морски
се скриват.
Вятър проплаква...
След него,
свъсени облаци с тежки коси
искрите смутени загасят
и на морето
оловна маска поставят.
... а то мълчи,
приютило угаснали водни светулки -
сълзите
на тъжните риби.




    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me