uFeel.me
Мечта
Автор: ivomir,  30 януари 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 628
Събуди се въздишка нежна
от нега страстна, от ръка мечта,
която в утринта потрепна,
премигна и върху леглото спря.

Усетих нейното ухание,
посегнах плахо, но в съня
ръката ми остана замечтана,
а пък мечтата стана на ръка.

Тогава я видях да се обръща
с ръка оставила мечта...
Очаквах нейното завръщане,
но ме посрещна само утринта.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me