uFeel.me
Мъжът, който не цъфти след себе си...
Автор: theheart_ofthefire,  11 март 2011 г. в 14:14 ч.
прочити: 561
Милейди,
нека ти разкажа
за дъгата,
подменила цветовете си
за жартиери във лилаво.
Той мрази всички други.
Цветове. И светове. И ноти.
Любов не прави.
Прелъстява остриета.
И се люби с техните кошмари.
Сутрин. Рано.
Между себе си.
И маска за сакати.

Милейди,

той не знае
да чете.
Но знае
как да мимикрира
с спектъра на бялото.
Конспект
за денонощия
по триста
плюс шейсет и пет -
да бъдеш всичко.
Всеки.
По несебе си.


Кобалтово сънуване.

Без приказка за лека нощ.
След себе си
и той, милейди,
не умее да цъфти.
Изкуствени цветя,
изкуствен грим
и вратовръзка
в два без десет.
И Чайковски.
Пролей
една сълза, милейди.
Той... толкова неистински
е всъщност истина...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me