uFeel.me
Маслини
Автор: balada,  28 юни 2011 г. в 19:11 ч.
прочити: 169
Хрупаме със Стефи
изпечени бадеми
забили гладните си
погледи срещу доматения
сок на залеза.
Луната – кашкавалената
пита, тази нощ ще бъде цяла.
В очакване сме
за маслините
с костилки светещи
на нощното небе.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me