uFeel.me
Любов на Пълнолуние
Автор: karlos,  28 август 2010 г. в 00:18 ч.
прочити: 264
Здрач в зениците. Вампирясаха Огледалата. Строши се съвестта. Посивява кожата. Почерняха миглите. Изкриви се рая. Полазиха ми дланите по кожата ти. Изпих дъхът ти и се удавих. Обърнаха се птиците и литнаха по гръб. Ухание на свежа плът.Ще наводня очите ти от красота. Ще те разсмея с ужаса.  Разкъсана. Свирепо ще те търся, налазил твоето подкожие. Ще разтопя леда в пръстите си. Ще замразя сърцето си. Оскрежих очите си с любов. Ще живея в проклятие. Не ме последвай. Не ме последвай... а просто се отдай...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me